Susanne Ertsland Askvik heter jeg og er godkjent healer fra Det Norske Healerforbundet.

 

Jeg er klarsynt healer og medium og har hatt evnene mine så lenge jeg kan huske. I 2009 ble dette min fulltidsjobb.

 

For utenom at jeg har det noen mener er en uvanlig jobb, er jeg veldig lik de aller fleste.

Hus, barn, stasjonsvogn og hele den pakka der.

 

Jeg føler meg utrolig heldig som har mulighet til å være med å hjelpe mennesker i ulike livssituasjoner. 

Som healer har jeg en naturlig evne til å kunne formidle budskap og overføre energi som kan fremme en persons vekst og helbredelsesprosess.

 

Jeg bidrar gjerne til å fjerne blokkeringer og ubalanser slik at man som menneske kan bli mer i balanse, og dermed mer sunn og vital. Jeg har verktøy som gjerne kan hjelpe deg med å øke selvtilfriskningsprosessen og komme på bølgelengde med livskraften i deg selv og universet.

 

Før jeg begynte aktivt med healing, var jeg mye syk. I dag ser jeg hvordan min sykdomshistorie har lagt grunnlaget for at jeg lettere kan sette meg inn i andres menneskers smerte og livssituasjon, nettopp fordi jeg har vært der selv.

 

Du kan lese mer om min historie under “media” i menyen.

 

Det er viktig å understreke at behandlingene eller metodene ikke er ment å skulle diagnostisere eller behandle sykdom, eller være erstatning for medisinsk tilsyn. For behandling av sykdom henvises den enkelte til sin lege.

Mange har vanskeligheter med å tro at healing fungerer, og dette har jeg faktisk stor forståelse for. Sannheten er at jeg til tider har vanskeligheter med å forstå det selv.

 

Heldigvis er det slik at vi ikke trenger å ha en forklaring på hva som faktisk skjer for å kunne få gode resultater.

Nedenfor vil jeg prøve så godt det lar seg gjøre å forklare deg hvordan healing fungerer, og hva du kan forvente av en behandling med meg.

Fungerer healing?

Hva skjer under behandlingen?

 

Først tar vi en samtale. Etter hvert vil behandlingen fortsette på en behandlingsbenk. Klærne beholdes på. Ofte benytter jeg håndspåleggelse. Andre ganger heales det med en viss avstand til kroppen. Jeg forklarer hele tiden hva som skjer, og du har muligheten til å stille spørsmål. Under behandlingen, og ofte i de nærmeste dagene etterpå, kan du oppleve at det skjer noe i kroppen, eller i din bevissthet. Mange kjenner energistrømninger, varme, kulde eller såkalte ”prikkinger ”- ”murringer” i kroppen. Det er også vanlig å bli svært avslappet og tung i kroppen under og like etter en slik behandling.

Det er imidlertid viktig å nevne at det er helt individuelt hvordan man responderer på healing. Det er derfor ikke alle som opplever disse tingene som er beskrevet ovenfor.

Fjernhealing/healing pr telefon.

 

Fjernhealing er det samme som healing på avstand. Fordelen er at du slipper å reise langt, og kan slappe av der du måtte befinne deg. I disse Covid-19 tider er mange bekymret for å måtte møte fysisk opp på et kontor, og da er fjernhealing  et supert alternativ.

 

Kan virkelig healing fungere like godt på avstand?

En dyktig healer har evne til å aktivere/åpne opp for healingenergien og formidle disse vibrasjonene til mottaker uavhengig av sted og rom. Avstand har altså ingen reel betydning fordi healingkraften jobber der den er henvist til å jobbe. Når man er syk vil energifeltet være i ubalanse, og som healer kan man bidra til at energien flyter bedre slik at kraftfeltet i en selv blir mer balansert. En balansert kropp har mer verktøy til å sette i gang kroppens egen selvhelbredelsesprosess. Når man utfører fjernhealing må man koble seg på riktig «healingfrekvens» og kanaliserer energiene gjennom en selv, og videre til deg som mottaker. Når man utøver fjernhealing jobber man med de fysiske, emosjonelle og mentale aspektene ved et individ ved å få tilgang til ens energikropp. Energikroppen er lett tilgjengelig fra hvor som helst og når som helst, og krever altså ikke at man må møtes fysisk.

Som healer bruker jeg alltid fjernhealing som en del av behandlingen uavhengig om du møter meg på kontoret eller har time på telefon. Dagen før du har time hos meg vil jeg «koble meg på» din healingfrekvens for å samle inn data vi kan jobbe videre med. En forberedelse slik at vi er effektive når vi først setter i gang. Jeg følger alltid opp klientene mine med fjernhealing samme kved som behandling, kvelden etter og dagen før neste oppfølgingstime.

 

NB: På lik linje med fysisk oppmøte, er det ingen automatikk i at fjernhealing virker hver gang eller på alle mottakere. Healing er individuelt, og alle vil ha sin egen opplevelse av behandlingen.  

Hvor mange behandlinger trenger jeg?


Svaret varierer veldig! For små barn vil ofte en behandling være nok. Hos voksne vil det avhenge av type ubalanse og hvor lenge en har hatt ulike problemer. Det er ikke uvanlig å oppleve forbedringer etter kort tid, men det er ikke alltid gitt. Noen får merkbare resultater samme dag, men kan føle seg noe “mørbanket” i kroppen dagen etter. Ta dette evt som et godt tegn.

 

Ta et eksempel med vanlig kirurgi. Om man utfører kirurgi blir man gjerne bedøvet. Man kjenner gjerne lite når man våkner opp fra narkosen. Når bedøvelsen imidlertid forlater kroppen vil man kunne oppleve smerte. Det samme gjelder healing. Noen ganger kan det bli “verre” før det blir bedre.

 

De fleste healere vil kunne kjenne på energiene hvor mange behandlinger som trengs, og gi beskjed om dette allerede etter første healing. Går du til healing for å få hjelp for en bestemt “plage”/tilstand skal det skje en endring i løpet av et par behandlinger.

 

Healeren sin jobb er ofte å få andre til å få kontakt med kroppen sin. Kjenne når den gir signaler om at ting ikke er helt “på plass”. At en på et tidligere tidspunkt skjønner hva kroppen forteller en. Målet med healingen er at klienten kan bli mer aktiv i sin egen tilfrisknings prosess. Healeren er et verktøy, katalysator eller igangsetter i denne prosessen.

 

Jeg vil diskutere disse tingene med deg ved første møte.

Hvem kan ha nytte av healing?

 

Healing avgjøres ikke av hvilken sykdom eller medisinsk diagnose klienten måtte ha. Grunnen til det er at vi som mennesker responderer svært ulikt på behandlingen.

 

Healing kan hjelpe deg til avspenning, mer energi, et mer harmonisk indre liv og bedre kontakt med dine følelser. Som healer assisterer jeg ved å belyse hvordan du selv kan begynne å ta ansvar for din egen personlige vekst og utvikling. Dette gjøres gjerne ved at jeg ser på forhold i livet ditt som kan ha en medvirkende årsak til ubalansen.

 

Du trenger ikke “tro” på healing for å få hjelp. Healing er basert på en mellommenneskelig prosess, og er en form for “kommunikasjon”.

 

Det er imidlertid viktig å huske på at ikke alle sykdommer kan helbredes med healing. Behandlingene eller metodene er ikke ment å skulle diagnostisere eller behandle sykdom, eller som en erstatning for medisinsk tilsyn. For behandling av sykdom henvises den enkelte til sin lege.

nVed48eAQgCIhB4svBmvqQ_thumb_e03.jpg

Medisinsk intuitiv healer
og klarsynt medium 

susanne.png