top of page

Heal to Get Real

Sponsorpakke (7).png

På kurset "Heal to get real" får du verktøyene som skal til for å stake ut veien som er ment for akkurat deg. Vi ønsker også at du skal komme dypere i kontakt med din intuisjon og sannhet, og dermed nærmere din sanne identitet (dharma). Sjelen vet svaret og ved å skjerpe din intuisjon og ha fokus på din sannhet er mulighetene ikke mindre enn uendelige.

Vi lærer deg hvordan du kan spille mer på lag med universet for mer harmoni og magi i livet ditt. Bli magnetisk og tiltrekk deg mer av hva du ønsker gjennom blant annet manifestering og visualisering. På dette kurset får du alle verktøyene som skal til for å ta tilbake kontrollen over eget liv og sette kursen direkte mot ditt drømmeliv!

Oppstart 12. september kl 19:00

Nyhetsbrev_edited.png
Sponsorpakke (4)_edited.jpg
Nyhetsbrev (3)_edited.png

Vi er så stolt og glad av å kunne invitere alle som har vært deltakere på Heal to get real til å fortsette den magiske reisen ved å bli medlem i Heal to get real´s nye medlemsportal! Vi (Lila og Susanne) vil ha en felles livesending i måneden som avsluttes med en guidet healing av Susanne. Vi vil også ha en sending hver i måneden med forskjellig tema, med fokus på leken utvikling og vekst på alle nivå. For å bli enda tryggere i prosessen med å utvikle ditt drømmeliv. Vi gleder oss til å fortsette denne magiske reisen med deg!

received_1013080842887086_edited.jpg

Silje E. Vassøy

Dette seks ukers kurset var nærende og åpnende på flere måter enn jeg trodde var mulig. I dypet i meg ( og i deg) så finnes det mye gull. Og dette kurset hjelper definitivt på å grave en vei ned til gullet. Anbefales på det varmeste!

processed-9fe4e85f-fe5f-4153-a6a0-97ff40085cc2_7ozQrt0u_edited.jpg

Inette Sofia Felina Engelsvik

Tusen takk for et fantastisk oppbyggende kurs! Opplever Line og Susanne som varme, ærlige og inspirerende kursverter, føler meg i tillegg verdsatt og sett av de. Jeg har lenge vært interessert i hvordan tankene påvirker oss, Heal to get real (tidligere SDD) ga meg enda mer innsikt og forståelse i hvordan jeg kan manifistere det jeg ønsker i livet mitt. For meg var dette et viktig kurs! 

unnamed_edited.jpg

Anette Bryn Næss 

Kurset er ett kurs hvor man lærer å sette pris på  de små tingene i livet, ta vare på seg selv, snu tankesettet og ikke være i en offerrolle. 

Sette pris på ting og tilgi, ikke bare seg selv, men også andre. Slik kommer man seg videre og i en positiv retning. Healing gjør også mye med kroppen og er magisk. Ett kurs som er en investering i egen helse. Tusen takk Line og Susanne. 

sdd_edited.jpg

Anneline Hjelle 

 Hver kursdag tas det opp viktige temaer man trenger å bli bevisst på for å bli bedre kjent med seg selv, og sine behov og ønsker. Med Lines meditasjonsøvelser

har jeg kjent meg sterkere for hver uke, og stressnivået har sunket merkbart. Magien Susanne har bidratt med er det vanskelig å sette ord på, men det er ikke tvil om at hun har evner til å koble seg på deg, og gi kraft og styrke til å takle sine indre kamper og slutte fred med seg selv. Ting jeg har brukt åresvis på å gi slipp på har nå sluppet taket, og jeg har endelig kunnet begynne å tegne skissene av mitt drømmeliv. 

Screenshot_20230816_145609_Gallery.jpg

Marianne Westeng 

Heal to get real (tidligere SDD 2.0) betydde mye for meg. Jeg tok kurset i en periode i livet hvor jeg hadde det ekstremt tøft. Under kurset fikk jeg bearbeidet vanskelige opplevelser fra fortiden, og lærte meg teknikker for å balansere og høyne energien min. Healingene fra Susanne og meditasjonene fra Lila var magiske. Det var godt å få være med i ett fellesskap hvor jeg følte meg trygg til å dele tanker og følelser som dukket opp underveis. Jeg gledet meg til hver sending med Lila og Susanne og det var nesten som en sorg når SDD var over.

Snapchat-1655960712.jpg

Malin Hansen

Heal to get real (tidligere SDD 2.0) var et inspirerende kurs, som satte fokus på og bevisstgjorde meg på viktigheten av å verdsette de små tingene i hverdagen. Kurset viste viktigheten av å være tilstede i øyeblikket, nyte øyeblikkene (både de små og store) og gjøre det som er rett for seg selv. Både Lilalife og Susanne var inspirerende, sprudlende og viste oss vei gjennom kurset. Kurset kan absolutt anbefales til andre!

unnamed (14).jpg

Maria Nikkinen Rørstad

Dette er eit knutepukt og eit fellesskap av lysarbeiderar og vakre mennesker som med sin energi og inspirasjon hjelper kvarandre opp og fram. 

Det er eit samlingspunkt som gjer vekene og kvardagane mykje lettare. Susanne og Lila kjem med enormt mykje lærdom til oss og deler raust av sine erfaringar. Det faglege kunnskapsnivået er kjempe bra, og samtidig utfyller dei kvarandre veldig fint. Det beste med dette er følelsen av å "tilhøre" på djupt plan - til motvekt av ein streben etter å "passe inn" og "bli likt" som vi kanskje møter i andre settingar i kvardagen. 

unnamed (13).jpg

Hilde Fadnes Hølland

Tusen takk for et fantastisk kurs som har gitt meg ein haug med verktøy som eg har fått bruk for for spesielt med tanke på å roe meg ned og vær mer trygg i meg sjølv. Eg har alltid følt at eg må ligge flere hestehoder foran med planlegging og se framover for at kvardagen skal bli bra for familien - noko som har ført til stress og nedprioritering av meg sjølv. Temaene i kurset har vært som skreddersydd for meg og supert at alt ligger tilgjengelig etterpå slik at eg kan gå tilbake og høre opptak og lese notater.

Lila og Susanne utfyller kvarandre utmerka med sine kunnskaper og herlige vesen. Veldig kjekt at gruppa som sådan er aktiv og eg har mang ein gang kjent den gode og positive energien spre seg før kurset starta.

bottom of page