Meld på nyhetsbrev

 

ORAKELKORT

Heal by Susanne

 
 I øyeblikk av stillhet finner vi svar, i øyeblikk av kjærlighet finner vi helbredelse. I øyeblikk av spiritualitet finner vi oss selv.
- Healer Susanne

 

 🌟 Hvorfor velge Orakelkort fra Healer Susanne? 🌟

"Heal by Susanne" orakelkort er kanalisert ned i kjærlighet for å kunne være din pålitelige følgesvenn på din reise mot dypere innsikt, indre transformasjon og spirituell vekst. Kortene vil gi deg nøkkelen til å forstå og omfavne den universelle kjærlighetskraften og dra nytte av dens helbredende egenskaper. Hvert kort bærer budskap fra erkeengler, spirituelle guider og hjelpere som ønsker å veilede deg på din helt unike spirituelle reise. Du vil også få konkrete anbefalinger om hvilke guidede healing meditasjoner du kan benytte deg av.

 

🌙 Hva Inneholder Pakken? 🌙

Et sett med 46 unike orakelkort, hver med sin egen visdom og budskap. En vakker oppbevaringseske for kortene. En guidebok med veiledning om hvordan du bruker kortene og tolker budskapene. En anbefaling om valg av guidet healing meditasjon.

 

 

På grunn av stor etterspørsel kan det være lurt å sette seg opp på venteliste for å sikre seg et eller flere eksemplarer.
Du vil da være blant de aller første som får beskjed når orakelkortene er tilgjengelig for kjøp i nettbutikken.
Her er det første mann til mølla, så lenge lageret rekker.

Gi deg selv eller en kjær en gave, som er verdt å vente på og som vil kunne vare livet ut.. Kortene forventes å være tilgjengelig i nettbutikken i slutten av desember.

Gi bort kort i julegave? Ikke fortvil. Så snart kortene er tilgjengelig for kjøp i nettbutikken får du tilsendt en fil sammen med ordren hvor du kan printe ut et bilde av kortene med teksten « Denne gaven er virkelig verdt å vente på! Du vil være en av de aller første som mottar Heal by Susanne- Orakelkort så snart de er klare»

Pris: 699,-

Podcast Episode om orakelkort

Ps. Vil du lære mer om orakelkort og høre historien bak disse? 
Vi har en egen episode i podcasten vår om orakelkort

Lytt til podcast episoden her