top of page

SKAP DITT
DRØMMELIV

MED HEALER SUSANNE OG LILA

Er du klar for å skape livet du drømmer om?

Oppgrader deg selv til ditt høyeste potensiale med healer Susanne og Lila.

Dette får du over 6 uker:

  • 6 livesendinger med Susanne og Lila 

  • Tilgang til en kursportal hvor du kan se ting når du vil i ro og fred

  • Moduler med verktøy for hvordan visualisere, manifestere og skape drømmelivet ditt

  • 3 guidede healinger med Susanne:

  1. Opprydding

  2. Dybde

  3. Påfyll

 

(Disse 3 fasene er en indre opprydding og en energetisk oppgradering som åpner deg opp for de andre verktøyene du lærer på kurset.)

Oppstart 31 januar 2023 

Shiny Gold Structure
zDU3F63ROuNWiE7hO9Xn_Pod_Story_Facebook-innlegg_Facebook-forside_Facebook-innlegg.png

Vi er så stolt og glad av å kunne invitere alle som har vært deltakere på SDD til å fortsette den magiske reisen ved å bli medlem i SDD´s nye medlemsportal! Vi (Lila og Susanne) vil ha en felles livesending i måneden som avsluttes med en guidet healing av Susanne. Vi vil også ha en sending hver i måneden med forskjellig tema, med fokus på leken utvikling og vekst på alle nivå. For å bli enda tryggere i prosessen med å utvikle ditt drømmeliv. Vi gleder oss til å fortsette denne magiske reisen med deg!

received_1013080842887086_edited.jpg

Silje E. Vassøy

Dette seks ukers kurset var nærende og åpnende på flere måter enn jeg trodde var mulig. I dypet i meg ( og i deg) så finnes det mye gull. Og dette kurset hjelper definitivt på å grave en vei ned til gullet. Anbefales på det varmeste!

processed-9fe4e85f-fe5f-4153-a6a0-97ff40085cc2_7ozQrt0u_edited.jpg

Inette Sofia Felina Engelsvik

Tusen takk for et fantastisk oppbyggende kurs! Opplever Line og Susanne som varme, ærlige og inspirerende kursverter, føler meg i tillegg verdsatt og sett av de. Jeg har lenge vært interessert i hvordan tankene påvirker oss, SDD ga meg enda mer innsikt og forståelse i hvordan jeg kan manifistere det jeg ønsker i livet mitt.

Jeg har blitt motivert til å virkelig 

se innover, rense ut en del uhensiktsmessige tankemønstre. Det har vært en prosess som jeg er glad jeg sto i. Engasjementet i facebookgruppen, i form av deling av hverandres prosesser, har vært godt, støttende og rørende! 

For meg var dette et viktig kurs! 

unnamed_edited.jpg

Anette Bryn Næss 

SDD kurset er ett kurs hvor man lærer å sette pris på  de små tingene i livet, ta vare på seg selv, snu tankesettet og ikke være i en offerrolle. 

Sette pris på ting og tilgi, ikke bare seg selv, men også andre. Slik kommer man seg videre og i en positiv retning. 

 

Healing gjør også mye med kroppen og er magisk. 

Ett kurs som er en investering i egen helse. 

 

Tusen takk Line og Susanne. 

sdd_edited.jpg

Anneline Hjelle 

 Hver kursdag tas det opp viktige temaer man trenger å bli bevisst på for å bli bedre kjent med seg selv, og sine behov og ønsker. Med Lines meditasjonsøvelser

har jeg kjent meg sterkere for hver uke, og stressnivået har sunket merkbart. Magien Susanne har bidratt med er det vanskelig å sette ord på, men det er ikke tvil om at hun har evner til å koble seg på deg, og gi kraft og styrke til å takle sine indre kamper og slutte fred med seg selv. Ting jeg har brukt åresvis på å gi slipp på har nå sluppet taket, og jeg har endelig kunnet begynne å tegne skissene av mitt drømmeliv. Den indre roen er sterkere, det samme med min intuisjon. Og det hele er toppet av to sprudlende, nydelige damer som sprer glede og kjærlighet i bøttevis, i kombinasjon med en helt nydelig kursgjeng som deler, heier og støtter hverandre. Dette var et av de beste kursene jeg har deltatt på!

Rose Flower

Anne Turid Øvernes

Vil fortelle at når jeg gjør healingene ligger jeg ofte å rister av det jeg tror må være energi. Ofte trekkes nakken bakover. Det beynner ofte fra rotsjakraet og går oppover i tak. 

Så har jeg merket at jeg er gladere for tiden og går med glede igang med slikt jeg har grudd meg veldig for før. F.eks. å holde en tale. Gruer ikke, men gleder meg Fantastisk!

Tusen takk og masse lys og kjærlighet til dere.

bottom of page