Meld på nyhetsbrev

Vekk Din Intuitive Healer

Medlemsportal med  månedlige livesendinger med spirituelle tema, øvelser og healing. Vi har også spørrerunder og spennende gjester. Du kan også se sendingene i opptak når det passer deg. 


Vi blir dine coacher og støtter opp om deg og videreutviklingen av dine evner!
- Torunn & Susanne
 

Vekk Din Intuitive Healer

Denne medlemsportalen er for deg som ønsker å gå dypere inn i egen spiritualitet og videreutvikle dine healingevner med Torunn og Susanne som dine coacher.

Dette medlemskapet tilbys KUN de som har fullført kurset "Vekk din intuitive healer" eller "Healingskolen", dem som har tatt grunnkurs i healing hos andre, eller dem som jobber som healere.

 

Alt av materiale er tilgjengelig i en medlemsportal som vokser for hver måned.

Som medlem får du medlemskap i en privat Facebook gruppe hvor Susanne og Torunn aktivt deltar. Denne gruppen har et oppløftende samfunn av "like-sinnende". Det blir arrangert sosiale treff en gang i blant slik at medlemmer får møte hverandre.

Dette abonnementet har ingen bindingstid og kan når som helst kanselleres.

Meld meg inn i portalen

MÅNEDLIGE LIVESENDINGER

Bli med i månedlige livesendinger med spirituelle tema, øvelser og healing. Vi har også spørrerunder og spennende gjester. Du kan også se sendingene i opptak når det passer deg. 

Tema, øvelse og healing

Susanne og Torunn tar opp et tema rundt healing og spiritualitet. Du får en healing øvelse du kan trene på fra Torunn og en healing kanalisering fra Susanne spesielt tilpasset spirituell utvikling.

Spørsmålsrunde

 

Torunn og Susanne svarer på dine og andre medlemmer sine spørsmål. Her dekkes flere områder innen healing og spiritualitet.

 

Gjesteinnslag

 

Vi får besøk av en rekke annerkjente gjester fra inn og utland, med ekspertise innenfor healing og spiritualitet.

 

ET SAMFUNN AV LYSARBEIDERE

Som medlem får du medlemskap i en privat gruppe i sosiale medier hvor Susanne og Torunn aktivt deltar. Denne gruppen har et oppløftende samfunn av "like-sinnende"

Susanne Bjørkmo

Medlemskapet i VDIH har og er fremdeles en trygg havn med støtte, veiledning, delinger, inspirasjon og ikke minst et sted for sjelelig påfyll Jeg er Reiki Master Teacher og i min praksis er jeg blitt tryggere på blant annet informasjon jeg får gjennom behandlinger, at den alltid har en betydning. Jeg har lært meg å se aura, være i kontakt med mine guider og jeg har fått enda sterkere krefter/energi Jeg har en arena der jeg kan snakke om temaer med likesinnede og det har vært veldig viktig for meg De forstår og støtter. Er du ikke medlem enda? Ikke nøl, bli med i et energifylt og trygt rom.

 

May Linn Blomvik

Å vere medlem av denne nydelige gruppen har vore heilt fantastisk på alle måtar. Det å møte likesinna og få utvikle seg ilag på denne måten har vore så givande og ikkje minst lærerikt. Med dei alle beste og kunnskapsrike lærarane Torun og Susanne som viser veg , har eg lært so utrulig mykje. Evig takknemmelig for denne portalen som har gitt meg so utrulig mykje. Denne portalen passar for alle som vil utvikle seg. Det er noko magisk ved Torunn og Susanne ilag og dei sprer so mykje positivitet og alt berre flyt. Eg gledar meg til kvar ei einaste sending , den kunnskapen og alle dei dyktige mennenska som vi får møte og lære noko nytt av er so utrulig spennande! Dette er ein portal som eg virkelig kan anbefale på det varmaste! Tusen takk for eg får ta del i den og lære so mykje! Takknemmelig!

 

Mona Harveland

Jeg anbefaler Susanne og Torunn på det varmeste! Jeg har ikke kjent maken til kraft noen gang, som det er i disse personene! Meditasjonene og healingen merkes fysisk godt!
Torunn har jeg fått healing og råd av i mange år og det har hjulpet meg enormt i en lang, tung og vanskelig tid. Vet ikke hvor jeg hadde vært i dag om jeg ikke hadde hatt henne. Gjennom Torunn fant jeg gruppa her og angrer ikke en dag på at jeg meldte meg inn. Min oppvåkning og utvikling har vært enorm!
Tusen hjertelig takk!

MEDLEMSFORDEL

Som VDIH medlem får du 25% på alle healing meditasjoner fra Susanne og Torunn.


Kristin A. Lorentsen

Dette medlemsskapet har tilført — og tilfører SÅ mye godt i livet mitt, og det utfyller så mange viktige funksjoner for meg!

Alle de spennende og utviklende temaene, både faglig, bedriftsmessig/praktisk og ikke minst på egen utvikling og som spirituell støtte og tillit til egen kraft, men også med ny lærdom, healinger og oppgraderinger fra Susanne og Torunn

Til tross for alt dette som er magisk bra i seg selv, tror jeg nesten jeg må si at det aller beste og prikken over I en — er fellesskapet på det som ofte føles som utenforskap ellers i livet; Jeg er ikke alene! Varmen og omsorgen vi alle har for hverandre. Hele VDIH oppleves som et trygt rom, hvor vi kan være hele oss, med all vår sårbarhet, og hvor vi stiller opp for hverandre. Og grunnen for dette er at dere — Torunn og Susanne — har skapt og holder dette trygge, men ekspanderende rommet! Takk

Denne sommeren har vært spesielt krevende for meg, hvor jeg har vært ved min fars siste del av livet, og til slutt utpust Både han og jeg fikk healing og SÅ mye hjertevarme og en følelse av å ikke være alene da jeg delte situasjonen i gruppen. Pappa fikk en egen ro og jeg tror mye av hans siste tid ble bedre pga all hjelpen både han og jeg fikk i feltet — Og akkurat da mange sendte, gikk pappas smerter over og han kviknet til i lang tid!

Samme dag pappa døde, endte jeg selv opp på sykehus, og nå er jeg her med en disseksjon (revne) av en blodåre inn mot hjertet, som førte til et hjerteinfarkt. Dette føles skremmende, men igjen vet jeg at dette er en slags renselse (og forhåpentlig restart) for meg og prosessen jeg har vært i, og igjen er fellesskapet og medlemsskapet i VDIH uvurderlig! Jeg må også få takke de fine menneskene som er med "bak kulissene", som holder en ryddig side og som legger ut innhold på en så flott måte! Helhet, lyshet og enhet i alle ledd! Takk!

 

Nina Natland

Høsten 2022 åpnet VDIH for første gang. Samlingene online gjorde så uendelig godt for kropp og sjel; det føltes så godt å høre til Det er så befriende å ha et online Community med likesinnede sjeler, hvor det er lov å spørre om alle tema. Tanker og følelses som kanskje ikke tåler dagens lyd i lunch pausen på jobb, blir gjennomgått grundig og seriøst. Det er et trygt og godt sted å være, og alle spørsmål blir svart på etter beste evne, med humor og kjærlighet av to nydelige coaher som utfyller hverandre på en varm og dynamisk måte. Denne vinteren var tøff både fysikk og emosjonelt, med mye smerter og krangling i kroppen. Det å være medlem av portalen VDIH har vært mitt «halmstrå» å holde fast i, og det har betydd så enormt mye ikke bare samlingene, lærdommen, bekreftelser av sannheter som gir gjenklang i sjelen; men nydelige mennesker som heier på hverandre. Og åpner opp for å gi og motta healing hvis man ønsker det. De direkte opplevelsene via øvelser, meditasjoner og kanaliserte healinger tar også opplevelsen av spiritualitet til helt nye nivået Jeg har selv opplevd å få truffet min erkeengel; og føler meg så ivaretatt og holdt i vanskelige tider. Jeg har også fått ny forståelse for at vi ALLE har guider, hjelpere, som vil oss vel, alt vi behøver å gjøre er å åpne hjertene våre og be dem om hjelp hvor vakkert er ikke det? Så tusen takk Torunn og Susanne; for den uendelige berikelsen dere har kommet med, for at dere har åpnet denne online portalen hvor dere holder oss i hånda, veileder, vokser med oss, med humor og kjærlighet, og deler av deres visdom og erfaringer!

 

Astrid Dahl

Ingenting skjer ved ei tilfeldighet er eg overbevist om.  Tilfeldig var det nok ikkje at eg «fann igjen» Susanne på insta mange år etter eg las om henne i ukebladet Hjemmet. At Torunn også dukka opp i feeden min etterkvart var nok heller ikkje det. Då eg ei stund etter lytta til podcasten til Susanne og Erik der Torunn var gjest, rann tårene mine. Eg var der eg skulle vere. Gjennom den fine episoden fekk eg bekreftelsen  og trua på evnene mine, som eg har blitt fortalt av så mange bekjente i mange år, men ikkje turt å tru heilt på sjølv. Eg har vore med på begge VDIH-kursa som har vore fantastiske og veldig lærerike. Torunn og Susanne deler raust av kunnskapen og erfaringa si, og måten dei utfyller kvarandre på er unik. Alle kan kjenne seg heime i noko. Men det som har vore fint er å få fortsette og vere i den gode energien og lære videre gjennom VDIH - medlemsportalen. Her er det mykje spennande gjester med meir læring. Møter med rom for å stille spørsmål. Det fellesskapet dei har skapt gjennom denne, gir trygghet og rom for å hjelpe kvarandre videre på veien. Ein plass det er godt å vere, når verda rundt ein kanskje ikkje alltid er klar for det spirituelle - endå.  Derfor så viktig at det blir fleire som blir trygge i seg sjølv og får utvikle seg og ta i bruk sine evner. Kurskveldene og møtene har blitt høgdepunkta i vekene, og veldig nedtur om det kolliderer med jobb eller anna. Men det fine er at det blir gjort opptak, så ein går ikkje glipp av noko likevel. Eg er så takknemleg for å ha funne desse nydelege damene som hjelper meg på veien eg skal videre på.  Takk frå heile hjerte mitt!

 

 

UTVIKLING, STØTTE OG SAMOLD

Som gruppe støtter vi hverandre i den enkeltes utvikling

Elin Arnegard-Tveiten

Jeg ønsker å skrive en anbefaling av medlemskapet i VDIH. Det er en plattform hvor du kan oppleve felleskap for lik interesse. Du kan få påfyll av både energi, kunnskap og utvide eget felt med mange spennede temaer, gjester og "diskusjoner/deling" på egen lukket side. Så for de som kjenner seg utrygge på å snakke "høyt" om sin spiritualitet er dette sted hvor du kan være fri.

Anbefales på det varmeste!

 


Silje Tveiten

Hei! Jeg har vært medlem i VDIH-portalen siden oppstarten. Det har vært og er en nydelig plass! Jeg kjenner på en sånn god energi, og føler meg så ivaretatt av Torunn og Susanne på min spirituelle reise. De er to flotte ledestjerner som viser vei for meg og alle de andre vakre sjelene som er her inne. De har mange spennende gjester som bidrar inn med stor kunnskap om spennende temaer, og selv er de erfarne og trygge i alt de formidler. Jeg får til en hver tid hjelp til små og store spørsmål, healing og videreutvikling. Torunn sine øvelser og Susanne sine healingmeditasjoner er en superkraft som sender meg ut på lange reiser innover i meg selv og utover i universet- alt etter behov. Takk for alt dere gjør for oss

 

Stefanie Breen

Jeg vil varmt anbefale medlemskapet i Vekk din intuitive healer med Torunn og Susanne. Det er en virkelig varm og koselig gjeng med så mye visdom og kunnskap. Og jeg har lært utrolig mye om det åndelige og spirituelle ved å være med. Fått kontakt med hjelperne mine med mye mer. Og ikke minst bedre kontakt med meg selv og mine healing gaver. Stadig noen nye innsikter Torunn og Susanne deler åpenhjertelig av sin kunnskap og visdom, som treffer meg på sjelenivået Koselig gjeng med magisk energi

 

Hanne Grønvold

Altså hvor skal jeg begynne VDIH medlemsportalen er en lærende, støttende, inkluderende og kunnskapsrik portal. Her får man spirituell påfyll, man får healinger gjennom kanaliseringer og man lærer å utvikle sine healingevner. De har spennende gjester hver måned, livesendinger med spørsmål fra medlemmene og masse mer Det er rom for å være 100% seg selv i denne portalen med vakre likesinnede sjeler hvor vi kan dele erfaringer, stille spørsmål og støtte hverandre på veien. Jeg er evig takknemlig for at Torunn og Susanne åpnet opp denne muligheten for oss som er i en spirituell oppvåkning og utvikling. Den gir meg mye støtte og læring som jeg muligens ikke ville klart like godt helt på egenhånd. Torunn og Susanne ser jeg på som mine to verdifulle mentorer som er  fullspekket med erfaring og visdom. De inspirerer og motiverer til å være seg selv og til å omfavne sine gaver og evner. Disse to fantastiske damene har min fulle tillit og jeg er så inspirert av de og måten de lærer bort på.
Så tusen takk fra innerst i hjertet for at dere åpnet denne portalen etter VDIH kurset.
Dypt takknemlig for dere to.

 

Rita Hoel

Å være med i medlemsportalen har gitt meg et innblikk i et nytt univers. Det pirrer nysgjerrigheten på hva mer som finnes der ute. Her er det mange spennende gjester og jevnlig nye temaer med øvelser. 

Anbefales!

Så tusen takk fra innerst i hjertet for at dere åpnet denne portalen etter VDIH kurset.
Dypt takknemlig for dere to.

 

Bli med i VDIH nå

Bli med i VDIH nå