top of page

VEKK DIN INTUITIVE HEALER

En spirituell oppgradering for å komme i kontakt med healingkraften din og dine spiritguides.

FINN KRAFTEN DIN

På dette kurset leder Susanne og Torunn deg gjennom en kraftfull spirituell oppgradering og hjelper deg med å komme i kontakt med din egen intuitive healingkraft og dine spiritguides. I løpet av kurset får du en innføring i healing og healing metoder, intuisjon, spiritguides, aura og chakrasystemet. I hver seanse får du en live healing av Susanne spesielt kanalisert for og tilpasset deltakerne på kurset. På slutten av alle seansene holdes en spørsmål og svar runde. 

KURS DATOER 2023

Tirsdag 6 juni kl 19.00 - 21.00

Tirsdag 13 juni kl 19.00 - 21.00

Tirsdag 20 juni kl 19.00 - 21.00

Tirsdag 27 juni kl 19.00 - 21.00

Pris: 6990 kr 

Dette kurset holdes online på Zoom. Du får tilgang til en kursportal hvor du kan se opptak om noen av live datoene ikke passer for deg. Alle healingene vil også være tilgjengelige.Ditt kamera og din mikrofon vil være avslått. Du kan stille Torunn og Susanne dine spørsmål i Zoom chatten. 

Untitled design (1)_edited.png

HEALING
OG HEALING METODER

Untitled design (1)_edited.png

SPIRIT GUIDES OG KONTAKT MED DEM

Untitled design (1)_edited.png

INTUISJON 
OG HVORDAN STYRKE DEN

Untitled design (1)_edited.png

CHAKRA-SYSTEMET OG OPTIMALISERING

Untitled design (1)_edited.png

LIVE HEALINGER MED SUSANNE

Untitled design (1)_edited.png

AURAEN´S LAG OG BETYDNING

SUSANNE
ERTSLAND ASKVIK

Healer Susanne er en anerkjent intuitiv healer og klarsynt medium, og medlem av Det Norske Healerforbund.

 

Hun har en naturlig evne til å formilde budskap og overføre energi som kan fremme en persons vekst og helberedelsesprosess. Som healer kan Susanne bidra til å fjerne blokkeringer og ubalanser slik at man kan bli mer i balanse med seg selv.    
 

Susanne har hatt fulle ventelister helt siden hun startet fulltid som healer i 2009. Dette er en unik mulighet til å få veiledning og healing av henne.

  • Instagram
  • Facebook
BILDE-14_edited.jpg

TORUNN ANTHONSEN

Torunn Anthonsen er en internasjonal intuitiv healer og klarsynt medium, og medlem av Det Norske Healerforbund. Torunn har siden 2021 sittet i Fag Etisk Råd i Det Norske HealerForbund. 

 

Torunn har en unik evne til å hjelpe både mennesker og dyr med å fjerne blokkeringer og optimalisere helsen sin. Hun er sertifisert Master Teacher ved Lisa Williams´ "International School of Spiritual Development". Torunn etablerte "Healing Skolen" i 2018, hvor hun utdanner elever i hvordan de kan utvikle sine egne healing evner. Torunn har siden 2014 bidratt til en rekke vitenskapelige studier om healing.

  • Instagram
  • Facebook
torunn_edited.jpg
Kvinner Holding Hands

ALLE DELTAKERE FÅR TILGANG TIL EN PRIVAT FACEBOOK
GRUPPE MED ET OPPFLØTENDE OG STØTTENDE SAMFUNN
AV "LIKE-MINDED PEOPLE" FRA KURSET.

image0.jpeg

Hanne Grønvold

Kurset «vekk din intuitive healer» med Susanne og Torunn har gitt meg mer enn jeg kunne forvente meg. Jeg føler meg så begavet med alt jeg har lært og opplevd under disse ukene. Reisen min videre kjennes ut til å bli lettere og tryggere med disse verktøyene i verktøykassen. Dette kurset har gitt meg enormt med tillit. Jeg føler meg stødigere, klokere, kjærlighetsfylt og oppgradert på en måte som er ubeskrivelig! Jeg sitter igjen med stor takknemlighet til Susanne og Torunn for at de har viet sin tid og energi og satt sammen ett kurs for at jeg skal få mulighet utvikle meg videre som healer og spirituelt. Tusen, tusen takk!

Jeg er så takknemlig»

52935419_576943776144146_943774271082070016_n.jpg

Silje E. V. Aase

Wow, dette var kurset som sørget for at mye løsnet, både i takt med eget påfyll fra Susanne sine kanaliseringer, men også i takt med opplevelser, erfaringer og faktisk effekt fra healingen.  Jeg vil si at alle kan heale. Men det handler mye om å tro på seg selv og sin egen kraft. Og selve healingkraften. Og ikke minst være åpen for sine egne evner.  Jeg er en healer, en strålende stolt en.

E595FBB2-C240-476D-B01C-9BFD735282B6.jpeg

Silje Tveiten

November 2022 deltok jeg på "vekk din intuitive healer" med Susanne og Torunn. Det var en fantastisk opplevelse ifra begynnelse til slutt. De har åpnet nye rom inni meg og jeg har blitt bedre kjent med meg selv. Jeg er tryggere i min kraft og alle cellene mine forstår at jeg er verdifull. Jeg har følt meg sett og ivaretatt gjennom hele kurset.

Det har vært en fantastisk opplevelse!

unnamed.jpeg

Stefanie Breen

Først vil jeg takke for et fantastisk kurs og felleskap. Det har vært lærerikt og inspirerende fra ende til annen. Dere besitter så mye kunnskap og visdom og det dere formidler treffer både hjerte og sjel. Det som er spennende og så bra er at dere er så forskjellige så dere treffer på så mange plan. Kurset har gitt meg så mye, både kontakt med min indre kraft, innsikt, en større forståelse, mer kunnskap og så mye inspirasjon. Jeg har fått gode tilbakemeldinger på healingene så langt, og gleder meg til fortsettelsen på denne reisen Takker for alle de magiske healingene dine Susanne, og all gleden du sprer Det samme til Torunn for empatien og mykheten du har som treffer meg på hjerte og sjeleplan Dere er fantastiske begge to, og heldig er jeg som fant dere Klem stefanie. 

Ivar .jpeg

Ivar Husdal

Livet er fult av tilfeldigheter. At eg skulle havne på kurs i healing med Susanne og Torunn er er ikke tilfeldig.  Alt gir meining. Har nå fullført kurset,  Vekk din intuitive healer. For en reise. Jeg har fått god veiledning, Fantastiske øvelser og ikke minst Susanne sine guidet healinger.  Torunn har guidet meg i Sitting in power,kontakte guidene våre, hvordan vi kan se aura. Og ikke minst, sende fjernhealing.   Kommer ikke nærmer magi en dette. Dette er et kurs jeg kan anbefale til Deg som vil bruke denne fine energien.

317842791_1135454673762673_3041223365274924843_n.jpg

Sissel Langørgen

Tusen takk Torunn og Susanne for et fantastisk kurs! Dere formidlet så ekte og godt, at avstanden via skjermen vær nærmest fraværende. Greie øvelser, god forklaring og oppfølging på direkten fungerte superbra. Selv om jeg allerede jobber med energier til daglig, har jeg gjennom dette kurset fått en oppgradering. Å «henge» med likesinnede og lære av de beste setter fart i utviklingen. Jeg gleder meg til resten av reisen i dette hjertevarme fellesskapet.

IMG_20221126_182641_632_copy_949x1425.jpg

Maria Vasquez Fernández

Fra mitt hjerte til deres vakre hjerter. Takk for nydelig VDIH kurs, takknemlig for all kunnskap, varmen deres og selvfølgelig det fine felleskapet Å melde meg på er dedisert det beste jeg har gjort for meg selv,  å komme i kontakt og det å slutte å tvile på mine evner/tegn jeg får. Jeg har vokst å tør å ta mer plass nå! Tusen takk   

Jeg er så glad for at dette ikke er slutten på vår reise og dere vil være min Coach

Screenshot 2022-12-09 at 10.37_edited.jpg

Rita Hoel

Kurset har vært starten på en reise i personlig utvikling. Øvelsene og teknikkene vi har lært har gitt meg innsyn til en ny verden og muligheten for å utvikle meg. Om det er for å hjelpe andre eller meg selv vil tiden vise <3 Har nok vært meningen at jeg skulle ta dette kurset. Har sett flere tegn i lang tid. Hvite fjær, hjerter og tall har vært med meg lenge.  Har til og med malt døra på hytta gul og kjøpt meg gule tursko rett i forkant av dette kurset.

Jeg er jo helt fersk på dette feltet og har ikke kjent eller følt på de store tingene men øvelse gjør mester sies det og jeg gleder meg til fortsettelsen. En kveld, under øvelse på fjernhealing av hunden vår, opplevde jeg en energi jeg aldri har kjent på før og den var magisk. 

Yellow Rose

Linda Bakke

Jeg visste jeg skulle bli med da kurset ble annonsert. Har vært skap alternativ hele mitt voksne liv. Men nå ønsker jeg å ta steget ut. Dette kurset har overgått alle mine forventninger. Ord kan ikke beskrive hva vi som gruppe har opplevd og oppnådd. Jeg har hatt en utvikling jeg ikke trodde var mulig på så kort tid. Susanne og Torunn har tatt oss med på en fantastisk reise inn i en magisk verden. Samtidig som de har coachet oss og veiledet oss hvert steg på veien. Og heldigvis er ikke reisen slutt. Anbefales på det varmeste.

IMG_20221202_071540.jpg

Anette Mellemstrand

Jeg har vært spirituell interessert i mange år, men aldri egentlig sjekket ut om jeg har healerevner selv. Dette kurset har gitt meg verktøy og konkrete øvelser for å finne ut dette. Det var spennende å oppdage at jeg klarte å se aura, kjenne energi i hendene, få kontakt med egne spirituelle guider og faktisk og klare heale andre. Tusen takk Susanne og Torunn for alt dere har lært meg i dette kurset.

VED SPØRSMÅL SEND MAIL TIL

healersusanne@gmail.com

image0 (1).jpeg

Susanne Bjørkmo

Sitter igjen med en enorm styrke og trygghet, langt inni sjela etter dette kurset  Det takket være dere to, Torunn og Susanne som har guidet oss på en inspirerende og lærerik måte. Jeg sitter igjen med økt trygghet på at jeg er en healer, jeg kjenner det spesielt sterkt ved fjernhealing. I tillegg har jeg fått tilbakemeldinger om at kraften min er blitt sterkere ️Jeg er så takknemlig for at dere starta dette kurset og at jeg valgte å være med. Derfor er det et lett valg å være med dere videre inn i medlemsportalen  Gleder meg vilt til veien videre 

20211011_074000_edited.jpg

Marita Fjellheim

Kurset var helt magisk fra start til slutt. Ikke bare gir Torunn og Susanne deltakerne innføring i grunnprinsippene for healing, fjernhealing, nærhealing og litt om kirurgisk healing. Som deltaker får du kontakt med dine egne guider og hvordan jobbe mot å være hel som menneske som utgangspunkt for å kunne hjelpe andre mennesker. Som deltaker på kurset fikk jeg tilgang til facebookside med andre deltakere og det var gull verdt å høre om andres erfaringer,stille spørsmål og kunne trene fjernhealing med hverandre. Kurset gav meg ikke bare mulighet til å praktisere intuitiv healing, men det påvirket også måten jeg så på mitt eget liv. Gjennom kursukene kunne jeg se at jeg ble mye mer trygg i meg selv,tenkte,handlet og snakket mer i lys av kjærlighet. 

Screenshot_20221201-212039_edited.jpg

May-linn Blomvik

Vil virkelig anbefale Torunn og Susanne sine fantastiske kurs! Der skjer virkelig magi Vekk din intuitive healer anbefalest på det varmeste! Kjenner en enorm utviklingsprosses i meg sjølv, å en større tilitt å tro på meg sjølv. Måten Torunn og Susanne kommuniserer og inspirerer er berre heilt magisk og noko for seg sjølv Noe magisk ved dem begge to Tusen takk for eg fekk vere ein del av dette kurset og alle dei fantastiske menneska som var med, og til Torunn og Susanne som berre vibrerer positiv energi!  

unnamed_edited.jpg

Marthe Elise Dahle

Tusen hjertelig takk for noen helt nydelige og magiske uker! Jeg føler meg nå mye tryggere i meg selv og den veien jeg er ment til å gå. Takk for all den kunnskapen og varmen dere deler med oss! Gleder meg til fortsettelsen sammen med dere Vekk din intuitive healer er så mye mer enn bare et kurs, som jeg vil anbefale på det varmeste. Verden trenger flere healere!