ORAKELKORT

I øyeblikk av stillhet finner vi svar, i øyeblikk av kjærlighet finner vi helbredelse. I øyeblikk av spiritualitet finner vi oss selv. Healer Susanne

 

 🌟 Hvorfor velge Orakelkort fra Healer Susanne? 🌟

"Heal by Susanne" orakelkort er kanalisert ned i kjærlighet for å kunne være din pålitelige følgesvenn på din reise mot dypere innsikt, indre transformasjon og spirituell vekst. Kortene vil gi deg nøkkelen til å forstå og omfavne den universelle kjærlighetskraften og dra nytte av dens helbredende egenskaper. Hvert kort bærer budskap fra erkeengler, spirituelle guider og hjelpere som ønsker å veilede deg på din helt unike spirituelle reise. Du vil også få konkrete anbefalinger om hvilke guidede healing meditasjoner du kan benytte deg av.

 

🌙 Hva Inneholder Pakken? 🌙

Et sett med 46 unike orakelkort, hver med sin egen visdom og budskap. En vakker oppbevaringseske for kortene. En guidebok med veiledning om hvordan du bruker kortene og tolker budskapene. En anbefaling om valg av guidet healing meditasjon.

 

Gi deg selv eller en kjær en gave, som er verdt å vente på og som vil kunne vare livet ut..

Podcast om orakelkort

Ps. Vil du lære mer om orakelkort og høre historien bak disse? 
Vi har en egen episode i podcasten vår om orakelkort

Alle healing meditasjoner fra orakelkortene i én pakke

Hvert unike kort i kortstokken kommer med en konkret anbefaling til hvilken guidet healingmeditasjon du bør benytte deg av akkurat nå.


I kombinasjon med kortene, kan meditasjonene berike din spirituelle opplevelse og healing reise✨