KURS

Vekk din intuitive Healer 2 - Arendal

Vi har så lyst å treffe deg, og har jobbet lenge for å få et fysisk kurs på plass! 

Vi har nå gleden av å invitere deg til «Vekk din intuitive healer 2», et utviklende kurs som finner sted i hjertet av Arendal den 9.november. Her vil du få muligheten til å bygge en dypere forbindelse med andre likesinnede kursdeltakere i en inspirerende og støttende atmosfære.

Har du en drøm om et gjennombrudd i din healing reise og et ønske om å utvikle ditt fulle potensiale som healer?

Meld deg på

Vekk din intuitive healer

En spirituell oppgradering for å komme i kontakt med healingkraften din og dine spiritguides.

​På dette kurset leder Susanne og Torunn deg gjennom en kraftfull spirituell oppgradering og hjelper deg med å komme i kontakt med din egen intuitive healingkraft og dine spiritguides. I løpet av kurset får du en innføring i healing og healing metoder, intuisjon, spiritguides, aura og chakrasystemet. I hver seanse får du en live healing av Susanne spesielt kanalisert for og tilpasset deltakerne på kurset. På slutten av alle seansene holdes en spørsmål og svar runde. 

Les mer her

Heal to get real

På kurset "Heal to get real" får du verktøyene som skal til for å stake ut veien som er ment for akkurat deg. Vi ønsker også at du skal komme dypere i kontakt med din intuisjon og sannhet, og dermed nærmere din sanne identitet (dharma). Sjelen vet svaret og ved å skjerpe din intuisjon og ha fokus på din sannhet er mulighetene ikke mindre enn uendelige.

Vi lærer deg hvordan du kan spille mer på lag med universet for mer harmoni og magi i livet ditt. Bli magnetisk og tiltrekk deg mer av hva du ønsker gjennom blant annet manifestering og visualisering. På dette kurset får du alle verktøyene som skal til for å ta tilbake kontrollen over eget liv og sette kursen direkte mot ditt drømmeliv!

Les mer her