den digitale healeren - Klarsynt intuitiv healer og medium

OM SUSANNE

Det som er så fint med healingkraften er at du ikke trenger å tro på den eller vite hvordan den virker for at den skal fungere. 

Den første jeg ringte til den dagen jeg kjente evnene mine var mamma.
“Nå tror jeg at jeg har tørna,” sa jeg forfjamset.
“Hvorfor det?” spurte hun bekymringsfullt.
“Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne, men ihvertfall så brenner hendene mine så mye at det er rett før jeg svir gjennom dongeribuksen min. Jeg er ganske sikker på at jeg har kontakt med en slags kraft her og hun kaller seg Aurora.” I stedet for å si at jeg var gal sa hun “for det første Susanne så tror jeg ingen engler heter Aurora, jeg tror de heter Gabriel og sånt.” 
Da husker jeg at jeg tenkte: that´s not the point! 

 

Jeg ble spirituell over natten i en tid hvor ting gikk i full guffe. Som markedssjef i oljebransjen var jeg i et karrierejag og ville ha prestige i arbeidslivet. Oppi alt kaoset ble jeg introdusert til kraften og dette møte endret hele livet mitt. Jeg satte meg aldri ned og tenkte at nå skal jeg finne meningen med livet og at nå skal jeg få kontakt med en høyere kraft. Det ble kastet på meg. Jeg ble tvunget inn i en slags form for meditasjon eller tilstand. Jeg møtte utviklingen av healing evnene mine med en kombinasjon av undring og nysgjerrighet, men var aldri redd. Det utviklet seg en sjelden ro over meg, som om jeg endelig var på plass i meg selv. Jeg valgte å si opp jobben som markedssjef og startet fulltid som healer i 2009, jeg har hatt fulle ventelister siden. Forutenom at jeg har det noen mener er en uvanlig jobb, er jeg veldig lik de aller fleste; hus, barn, stasjonsvogn og hele den pakka der. 

Jeg føler meg utrolig heldig som har mulighet til å være med å hjelpe mennesker i ulike livssituasjoner. Som healer har jeg en naturlig evne til å kunne formidle budskap og overføre energi som kan fremme en persons vekst og helbredelsesprosess. Jeg bidrar gjerne til å fjerne blokkeringer og ubalanser slik at man som menneske kan bli mer i balanse, og dermed mer sunn og vital. Jeg har verktøy som gjerne kan hjelpe deg med å øke selv tilfriskningsprosessen og komme på bølgelengde med livskraften i deg selv og universet. Før jeg begynte aktivt med healing, var jeg mye syk. I dag ser jeg hvordan min sykdomshistorie har lagt grunnlaget for at jeg lettere kan sette meg inn i andre menneskers smerte og livssituasjon, nettopp fordi jeg har vært der selv. Det er viktig å understreke at healing aldri bør være erstatning for medisinsk tilsyn.

Healing på et større plan

Jeg trodde lenge at jeg måtte heale en til en for at mennesker skulle kjenne på og få nytte av healingkraften. Men dette ble fort en begrensing for meg og hadde skapt en veldig lang venteliste. Når folk skraper på døren din med hjerteskjærende historier gjør det vondt langt inni sjeleroten å ikke kunne hjelpe dem. Kraften dyttet meg omsider i en ny retning. Guidene mine ville at jeg skulle skifte kurs, slippe inn alle som banket på og heale på en større skala. 

 

Jeg bestemte meg for å gjøre et healing eksperiment på podkasten "Uhøytidelig Spirituell" som jeg driver sammen med min ektemann Erik. I stedet for å rette healing mot en person, fokuserte jeg på å heale dem som lyttet kollektivt. Responsen var utelukkende positiv og folk delte de mest utrolige historiene! Det gjorde noe med meg og jeg forstod at jeg kan utrette mer og hjelpe enda flere ved å heale på et større kollektivt plan og at healing kraften bare blir sterke når jeg gjør det. Omsider fikk jeg kanalisert ned guidede healing meditasjoner. Først tenkte jeg, vil dette virkelig kunne fungere da? Etter at et hav av positive tilbakemeldinger skylte over meg, var det ikke tvil.

Når du åpner deg for mulighetene som mine guidet healing meditasjoner kan tilby, åpner du også dørene til en dyp indre transformasjon. Denne praksisen kan virkelig ha en betydelig effekt på ditt fysiske, mentale og åndelige velvære. Mens du går inn i en tilstand av avslapning og åpenhet under min veiledning, tillater du deg selv å bli veiledet til ditt indre selv. Gjennom en kombinasjon av avslappende musikk, min stemme som veileder deg digitalt og hjelp fra mine « guider», blir du veiledet til å kunne frigjøre stress, blokkeringer og sette I gang prosesser for din egen selvhelbredelse. 

 

Denne helbredende praksisen kan ha flere fordeler. Du vil kunne oppleve økt mental klarhet og konsentrasjonsevne, redusert stress og angst, forbedret søvnkvalitet, og en dyp følelse av indre ro og balanse. Guidet healing meditasjon kan også styrke din evne til å håndtere utfordringer og forbedre din generelle livskvalitet. Ved å gi deg selv tid til å praktisere guidet healing meditasjon, sender du også et kraftig budskap til kroppen din om å prioritere egenomsorg og velvære. Du skaper et rom for helbredelse og positiv vekst som kan påvirke alle aspekter av livet ditt. Så ta et øyeblikk for deg selv, finn et stille sted, og la mine guidet healing meditasjoner lede deg på en reise mot ditt sanne potensiale. Gjennom denne praksisen vil du kunne oppdage en dyp forbindelse med deg selv og oppleve en verden av indre styrke, helbredelse og positiv forandring.

 

Er du usikker på hvilken du skal velge? Velg den som « snakker til deg» og som du kjenner at du dras mest mot. Likevel usikker? Send meg en DM på Instagram eller en epost, så hjelper jeg deg!