MEDLEMSPORTAL

Vekk din intuitive healer

Denne medlemsportalen er for deg som ønsker å gå dypere inn i egen spiritualitet og videreutvikle dine healingevner med Torunn og Susanne som dine coacher.

Dette medlemskapet tilbys KUN de som har fullført kurset "Vekk din intuitive healer" eller "Healingskolen", dem som har tatt grunnkurs i healing hos andre, eller dem som jobber som healere.

 

Alt av materiale er tilgjengelig i en medlemsportal som vokser for hver måned.

Som medlem får du medlemskap i en privat Facebook gruppe hvor Susanne og Torunn aktivt deltar. Denne gruppen har et oppløftende samfunn av "like-sinnende". Det blir arrangert sosiale treff en gang i blant slik at medlemmer får møte hverandre.

Dette abonnementet har ingen bindingstid og kan når som helst kanselleres.

Les mer her

Heal to get real

I HTGR fellesskapet kan du være 100 % deg selv. Utvikle deg, finne din egen kraft, intuisjon og sanne vei i trygge inspirerende og motiverende rammer.

Lære mer om hvordan du kan tiltrekke deg  det du ønsker blant annet ved hjelp av manifestering og visualisering.

Det er de små stegene som tilsammen fører til STORE resultater. Bli med i et fantastisk felleskap som vil støtte deg i din prosess. Alt er energi og det å heve egen energi og frekvens er essensielt for forandring og det å henge med likesinnede er en viktig nøkkel for suksess.

Uten endring vil ikke noe endre seg.
Samme øver vi på å skape ny historie med varig endring, omprogrammere, bryte mønster og bygge et sterkt fundament og grunnmur som legger til rette for at du skal komme i kontakt med kraften DU har i deg selv. Vi kan ikke gå veien for deg, men vil gjøre vårt beste for å være lyset som fører deg i riktig retning og åpner opp for den magiske veien.

I HTGR jobber vi med helheten og sammenhengen mellom alle kroppene våre. Den fysiske, psykiske, emosjonelle og spirituelle. 

Vi (Lila og healer Susanne) vil ha en felles livesending i måneden som avsluttes med en guidet healing av Susanne. 

Vi vil også ha en sending hver i måneden, og noen ganger inviterer vi med gjester som vi mener kan tilføre prosessen din noe magisk.

Vi gleder oss til denne reisen,

masse kjærlighet Susanne og Lila.

Les mer her